ESENTEPE ÇOK YAKINDA HİZMETE SUNULUYOR

Buradasınız: Haberler - Esentepe Çok Yakında Hizmete Sunuluyor

2416 görüntülenme - Tarih: 13.08.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesine ait en önemli tesislerinden biri olan Esentepe Sosyal Tesislerinde tadilat ve çevre düzenleme çalışmaları sona erdi.

En kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunulması planlanan tesislerde Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde bölgede havuzlar, oturma gurupları, çocuk parkı ve yeşil alan çalışmalar yapılarak, halkımızın ailece hoş vakit geçirebilecekleri bir mekân haline getirildi. Bu alanda bulunan tesisin iç tadilatı da tamamlandı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başkan Başsoy, tesislerin bahçesinin düzenlendiğini ve iç dekorasyonunun tamamlandığını belirterek genel temizliğinin yapılarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacağını, tesisle alakalı daha detaylı bir projenin ise hazır olduğunu ve önümüzdeki yıllarda bu projenin uygulanacağını söyledi.