ASFALTA DEVAM

Buradasınız: Haberler - Asfalta Devam

2088 görüntülenme - Tarih: 12.08.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Şehir genelinde sürdürdüğü asfalt ve kilit parke ile yol kaplama çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sümerbank Caddesi ve Gülabibey Mahallesi 950 sokakta çalışmalarını tamamlayan Erzincan Belediyesi, Sosyal Güvenlik Kurumunun doğusunda bulunan Emek Caddesinde asfalt kaplama çalışmalarını yürütürken Fatih Mahallesinde ise kilit parke ile yol kaplama çalışmalarına başladı.

14 Ağustos tarihinde bölgeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Erzincan Belediye Başkan Vekili Eyüp Önler "Erzincan Belediyesi olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. İlk önceliğimiz trafik yoğunluğu fazla olan ana arterler ve otobüs güzergâhları oldu. Freze makinesi ile eski asfaltın yüzeyi kazınarak yeni serimi yapılacak olan asfaltın ömrünün uzaması ve zeminin düzgün hale gelmesi sağlanıyor. Böylelikle yol yüzeyinin daha düzgün ve ömrünün daha uzun olmasını sağlıyoruz." Dedi.

Ziyarette Erzincan Belediye Başkan Vekili Eyüp Önler'e Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Beyitoğlu eşlik etti.