BAŞSOY BAŞKAN YARDIMCILARIYLA TOPLANDI

Buradasınız: Haberler - Başsoy Başkan Yardımcılarıyla Toplandı

1785 görüntülenme - Tarih: 11.08.2014    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy bir yandan şehir genelinde yürütülen çalışmaları denetlerken bir yandan da bu çalışmaların daha verimli olması için Başkan yardımcılarıyla toplantılar gerçekleştiriyor.

11 Ağustos Pazartesi günü Park ve Bahçeler Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Şükrü Beyitoğlu, Karabey Atıcı, Halit Mutlu ve Sami Mollaoğulları katıldığı toplantıda şehrin gelişip kalkınması için gece gündüz demeden özveriyle çalışacaklarını belirten Başkan Başsoy, bu tür toplantıların belirli aralıklarla yapılacağını söyledi.

Amaçlarının kalıcı hizmetlere imza atmak olduğunu ifade eden Başkan Başsoy hizmette adil ve şeffaf, harcamalarda ise tutumlu davranmaları gerektiğini belirterek hizmet kalitesinin artırılmasında mali disiplinin önemli bir yeri olduğunu söyledi.