BELDELERE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Beldelere Ziyaret

1602 görüntülenme - Tarih: 03.08.2014    YAZDIR

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle,  Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Ak Parti İl Başkanı Burhan Çakır Ak Parti Tercan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yeni göreve başlayan İlçe Başkanını tebrik ettiler.

2 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyaretinin ardından Tercan esnafıyla bir araya gelen Mv. Karakelle, Başkan Başsoy ve beraberindekiler, vatandaşların geçmiş bayramını kutlayarak bir süre sohbet ettiler.

Daha sonra Çadırkaya Belediyesini ziyaret eden heyet, Belediye Başkanı İshak Birol'u ziyaret etti.

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle; vatandaşa hizmet eden herkesin yanında olduğunu belirterek, diğer beldelere olduğu gibi Çadırkaya Beldesine de gerekli yatırımların yapılacağını söyledi. Karakelle ve beraberindekiler burada da esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş bayramlarını kutladı. Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Başkan Başsoy Çadırkaya Belediyesini ziyaretinin akabinde Mercan ve Kargın Belediyelerini de ziyaret etti.