ALBAY SEDAT UZUNCEZAR BAŞKAN BAŞSOY’U ZİYARET ETTİ

Buradasınız: Haberler - Albay Sedat Uzuncezar Başkan Başsoy’u Ziyaret Etti

2485 görüntülenme - Tarih: 23.07.2014    YAZDIR

İlimize yeni atanan J.Alb. Sedat Uzuncezar Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u ziyaret etti.

24 Temmuz Perşembe günü gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başsoy, yeni göreve başlayan İl jandarma komutanı J.Alb.Sedat Uzuncezar'la, bir süre sohbet etti. Erzincan'ın ülkemizin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu vurgulayan Başsoy, "İnşallah bu şehirde güzel çalışmalara imza atarak bu ortamın devamlılığını sağlamada başarılı olursunuz." Dedi. Erzincan insanının farklılıklarına rağmen barış ve huzur içersinde, birlikte yaşadığını belirten Başsoy, Uzuncezar'a yeni görevinde başarılar diledi.

J.Alb.Sedat Uzuncezar ise Erzincan'da olmaktan mutlu olduğunu ve görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade etti.