MEHTER YİNE COŞTURDU

Buradasınız: Haberler - Mehter Yine Coşturdu

1831 görüntülenme - Tarih: 17.07.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesinin düzenlediği ve ramazanın başından beri binlerce kişi tarafından izlenen Erzincan'da Ramazan Akşamları programı, yine dolu dolu geçti. 17 Temmuz Perşembe günü Belediye Kültür Evi Arkasında gerçekleşen programa yüzlerce izleyici katıldı. Erzincan Belediyesi Mehter Takımı düzenlediği konser programı ile izleyicilerine güzel bir akşam yaşattı.
İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın da izlediği program, büyük beğeni topladı. Mehter konseri arasında Erzincanlılara seslenen Ala, Erzincan'da gördüğü ilgi ve coşkudan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Programa, Vali Akdemir, Başkan Başsoy, Rektör Çapoğlu ve protokol mensupları da iştirak ettiler.
Erzincan Belediyesinin ramazan akşamları programları her akşam dolu dolu yaşanıyor. Programlar ramazan sonuna kadar devam edecek.