RAMAZAN GECELERİ DOLU DOLU

Buradasınız: Haberler - Ramazan Geceleri Dolu Dolu

1798 görüntülenme - Tarih: 15.07.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesinin Belediye Kültür Evi arkasında düzenlediği ve hemşehrilerimizi de büyük ilgi gösterdiği Erzincan'da Ramazan akşamları programı devam ediyor.

15 Temmuz Salı günü düzenlenen programda sözlü edebiyat geleneğimize ait en güzel ürünlerden biri olan Keloğlan ve geleneksel Türk Tiyatrosunun kollarından biri olan Orta Oyunu sergilendi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy İslam âlemi tarafından coşkuyla karşılanan Ramazan ayının toplumsal yaşamda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğin güçlenmesine büyük katkı sağlayan bir ay olduğunu belirterek düzenlenen bu programlara hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstermelerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Erzincan'da Ramazan Akşamları Programı ramazan ayı sonuna kadar devam edecek.