ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİ ARTIRDI

Buradasınız: Haberler - Zabıta Ekipleri Denetimleri Artırdı

1809 görüntülenme - Tarih: 13.07.2014    YAZDIR

Fırın, çay ocakları, kasap, pastane gibi gıda işi ile uğraşan esnafın zabıta denetimleri artırılarak devam ediyor.

Ramazan ayının gelmesi ile daha hassas olunan gıda ürünleri imalathanelerindeki zabıta  denetimleri artarak devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü kasap esnafını denetleyen belediye,  ekipleri halkımızın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışıyor. Başkan Yardımcısı Halit Mutlu bizzat denetimlere katıldı. Konu hakkında bir açıklama yapan Mutlu, zabıta denetimlerinin rutin olarak devam ettiğini ancak ramazan ayı sebebi ile daha özenli ve daha yoğun denetim yaptıklarını belirtti.

Mutlu denetimler neticesinde çok kötü durumda olan esnafın bulunmadığını, bazı küçük kusurların tespit edildiğini ve bunların da verilen süre içerisinde düzeltildiğini ifade etti.