RAMAZAN AKŞAMLARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Ramazan Akşamları Devam Ediyor

2006 görüntülenme - Tarih: 09.07.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi'nin tertiplediği ramazan akşamları programları büyük ilgi görüyor. Özellikle, mekhter, semazen, ilahi, sanat ve halk müziği ekipleri ile, meddah, karagöz, orta oyunu programları yüzlerce hemşehrimiz tarafından izleniyor.

9 Temmuz Çarşamba günü izleyiciler Erzurum Diva İlahi ve Semazen Grubu tarafından manevi iklimlere götürülürken herkes huzur dolu bir ramazan gecesi yaşadı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Erzincan Belediyesi olarak Ramazan ayına renk katmaya çalışacaklarını belirterek, "Ramazan'ın adına yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde geçirmek adına her gün bu programları gerçekleştiriyoruz. Tüm halkımızı iftardan sonra Belediye Kültür Evi arkasına bekliyoruz. Bu vesile ile mübarek Ramazan Ayının şehrimize ve tüm İslam âlemine bolluk, bereket ve birliktelik getirmesini dilerim" dedi.

Erzincan'da Ramazan Akşamları Programı Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek.