ZABITADAN İŞGALLERE MÜDAHALE

Buradasınız: Haberler - Zabıtadan İşgallere Müdahale

1903 görüntülenme - Tarih: 06.07.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, çevre ve görüntü kirliliğine yol açan, keresteciler sitesi çevresinde bulunan boş arazilerde ki keresteleri topluyor.

Kaldırım işgalleri konusunda önemli mesafeler kateden Erzincan Belediyesi son olarak İzzet Paşa Mahallesindeki keresteciler sitesindeki kanunsuz arsa işgallerine de müdahale etti.

Geçtiğimiz ay yapılan tebligat ile süreleri dolmasına rağmen, işgalden vazgeçmeyen esnafın boş arsalara yığdığı malzemeler zabıta marifeti ile kaldırıldı.

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Şahin, "Son zamanlarda gelen şikâyetler neticesinde boş arazilerde bulunan keresteleri kaldırıyoruz. Çevre kirliliği ve kötü görüntüye neden olan, bunun yanı sıra bölgede çeşitli nedenlerle meydana gelen yangınlardan dolayı çocuklarımıza tehlike oluşturan keresteler ciddi rahatsızlıklar veriyor. Bu konuda duyarlı davranarak belediyemize (ALO 153) ihbarda bulunan vatandaşlarımıza da şimdiden teşekkür ederim.