İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Buradasınız: Haberler - İş Güvenliği Eğitimi Verildi

298 görüntülenme - Tarih: 09.07.2018    YAZDIR

Erzincan Belediyesi ve Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü arasında yapılan proje kapsamında “iş sağlığı ve güvenliği” konulu eğitim semineri düzenledi.

9 Temmuz Pazartesi günü Belediye Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen seminerde, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Mustafa Aydemir, 250 Belediye iş kur personeline 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, iş kazalarının nasıl önlenebileceği, acil durumlarda nelerin yapılması gerektiği, verimli çalışma metotları ve personellerin yasal hakları konuları hakkında bilgi verdi.

Erzincan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada çalışanların sağlığını fiziksel, ruhsal ve tıbbi açıdan en üst düzeye çıkarmak, çalışanların yaptıkları işe uyum sağlamalarını hızlandırmak iş sağlığı ve güvenliğinin amaçlarındadır. İleri bir tarihte ise periyodik doktor muayenesi yapılacaktır.