BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN TİCARET VE SANAYİ ODASI VE ESNAF ODALARI BİRLİĞİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Belediye Başkanımızdan Ticaret Ve Sanayi Odası Ve Esnaf Odaları Birliğine Ziyaret

135 görüntülenme - Tarih: 03.05.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerle Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Tanoğlu ile Esnaf Odaları Başkanlığına seçilen Bedir Limonu  ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’a Belediye Meclis Üyelerimiz Cüneyt Kuşcu ve Nermin Yıldırım eşlik etti.

Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Hepimizin amacı Erzincan ve Erzincan için çalışmak. Hep beraber el birliğiyle şehrimize daha fazla ne katabilirizin mücadelesini veriyoruz. Ele ele vereceğiz. Herkes gücü nispetinde Erzincan'a katkı sağlayacak. Bundan önce olduğu gibi tüm kurumlarımızla beraber şehrimize daha fazla ne yapabilirizin mücadelesi içinde daima Erzincan’ımız için yan yana olalım. İnşallah yeni süreçte de geçmişte olduğu gibi kentimiz için birlikte hareket ederek, güzel projelere imza atacağız" dedi.