KANDİLDE HASTALARI UNUTMADIK

Buradasınız: Haberler - Kandilde Hastaları Unutmadık

615 görüntülenme - Tarih: 23.03.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, Regaip Kandili dolayısıyla, hastaneleri ziyaret ederek, hasta ve yakınlarının kandillerini kutladı ve tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak kandil simidi ikram etti.

Tek tek hastalarla ilgilenen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy " Bu güne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşehrilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak istedik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek Belediye Başkanımız Cemalettin  Başsoy'a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette Belediye Başkanımız Cemalettin  Başsoy’a  Belediye Meclis üyesi Yaşar Nergiz eşlik etti