ÇAĞLAYAN İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMALETTİN BAŞSOY'A ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Çağlayan İlköğretim Okulundan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy'a Ziyaret

548 görüntülenme - Tarih: 15.03.2018    YAZDIR

Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri, okul Müdürü İhsan Ünlü ve okul öğretmenlerinden Kökşan Bafralı nezaretinde 15 Mart Perşembe günü  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ederek okullarında düzenleyecekleri 18 Mart Çanakkale Zaferi programına davet ettiler.

Ziyarete gelen öğrencilerden Çağlar Torun Başkan Başsoy ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi. Çağlar Torun Belediye Başkanımız Cemalettin  Başsoy'a 18 Mart Çanakkale Zaferinin anlam ve önemini sordu.

Çanakkale zaferinin Türk Milletinin ölüm kalım mücadelesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ Osmanlı Devletinin son döneminde, Türk Milletinin yazmış olduğu kahramanlık destanının adıdır Çanakkale. Bu savaşta 81 vilayetimizin tamamında şehitlerimiz vardır. Bu savaşın sonunda düşmanlarımız geldikleri gibi geri gitmiştir. Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim.” Dedi.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.