İNSAN ODAKLI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Buradasınız: Haberler - İnsan Odaklı Çalışmalar Gerçekleştiriyoruz

298 görüntülenme - Tarih: 27.02.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy,  Nerim Tombul Caddesi üzerinde bulunan esnaf hemşehrilerimizi ziyaret ederek cadde üzerinde gerçekleştirilecek olan düzenlemeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, "“Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimizle bir araya gelip bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Belediye çalışmaları ile projelerini hemşehrilerimize anlatarak onların istek ve önerilerini dinliyoruz. Hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmak adına onların da fikirlerini alarak, düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’a Belediye Meclis üyelerimiz Ferhat Yıldız, Gökhan Ulutaş ve Yaşar Nergiz eşlik etti.