YÜZ BİNLERCE ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞMAYI BEKLİYOR

Buradasınız: Haberler - Yüz Binlerce Çiçek Toprakla Buluşmayı Bekliyor

318 görüntülenme - Tarih: 20.02.2018    YAZDIR

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü seralarında yüz binlerce çiçek fidesi toprakla buluşmayı bekliyor. Belediyemizin kendi imkânları ile ürettiği ve her yıl toprakla buluşturduğu yüz binlerce çiçek fidesi, belediyenin kendi seralarında üretiliyor. Bu yılda yaklaşık 750 bin çiçeği toprakla buluşturmayı hedefleyen belediyemiz, seralarda hazırlıklar aralıksız devam ediyor.

Önümüzdeki aylarda çiçeklendirme çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, bu yıl 750 bin çiçeği mevsimine göre bahar aylarından başlamak kaydı ile yaz sonuna kadar toprakla buluşturacaklarını ifade etti.

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü  “Erzincan’ı, dünyanın en yeşil kentlerinden biri yapmak için çalışıyoruz. Bu hedefe varmada iddialıyız. Genel yeşil alan çalışmaları dışında ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarına bu yıl aralıksız devam edeceğiz.” Dedi.