SABAH BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Sabah Buluşmaları Devam Ediyor

305 görüntülenme - Tarih: 16.02.2018    YAZDIR

Düzenlediği çeşitli programlarla hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam eden  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, 16 Şubat Cuma günü sabah namazı sonrası Mimar Sinan Mahallesi Bilal-i Habeşi Cami cemaatiyle bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcımız Karabey Atıcı’nın da katıldığı programda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ Bugüne kadar birçok camide gerçekleştirdiğimiz Cemaat Buluşmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerin verdiği güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her mahalleye aynı oranda hizmet götürüyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla şehrimizde asfalt ve kaldırım problemini büyük ölçüde çözdük. Çalışmalarımız devam edecek.” Dedi.