BELEDİYEBAŞKANIMIZ CEMALETTİN BAŞSOY’ DAN HASTAHANE ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Belediyebaşkanımız Cemalettin Başsoy’ Dan Hastahane Ziyareti

441 görüntülenme - Tarih: 07.02.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Tek tek hastalarla ilgilenen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy "Bu güne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. " dedi.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek Belediye Başkanımız Cemalettin  Başsoy'a teşekkür ettiler.