MİLLETVEKİLİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ÇUKURKUYU BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Milletvekilimiz Ve Belediye Başkanımızdan Çukurkuyu Belediyesine Ziyaret

433 görüntülenme - Tarih: 05.02.2018    YAZDIR

Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Akyazı Belediye Başkanı Yasin Beydilli, Kavakyolu Belediye Başkanı Fikret Keskin, Yaylabaş Belediye BaşkanıBelediye Başkanı Muhammer Oğuz, Yoğurtlu Belde  Belediye Başkanı Bülent Caman  eşlik etti.

Kısa süren ziyaretin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “ Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ve İlçe ile Belde belediye başkanlarımız ile şehrimizin geleceğine dair konuları ve aciliyet arz eden sorunları değerlendirdik. Gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarla Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz.” Dedi.