ERZİNCAN BELEDİYESİNDEN KAN BAĞIŞINA TAM DESTEK

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesinden Kan Bağışına Tam Destek

471 görüntülenme - Tarih: 01.02.2018    YAZDIR

Erzincan Belediye personeli,  Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Türk Kızılayı aracılığıyla kan bağışında bulundu. 1Şubat Çarşamba günü Erzincan Belediye Sarayı girişinde başlatılan çalışmaya Belediye personeli yoğun ilgi gösterdi.  Bir günlük kan bağışı kampanyasında 40 ünite kan toplandı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Bu gün Afrin Harekatında görev yapan Mehmetçiklerimize manevi destekte bulunmak için kan veriyoruz ancak İnşallah ihtiyaç olmaz. Biliyoruz ki Türk ordusu, sınırlarını terör örgütlerinden temizleyip muzaffer şekilde ülkesine dönecektir. Kahramanlarımız her daim gönüllerimizde, dualarımızdadır. Allah yardımcıları olsun. Ben  bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin kan bağışı konusunda daha duyarlı olmalarını istiyorum ” dedi.