İBADET HANE BAHÇELERİNDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - İbadet Hane Bahçelerinde Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

498 görüntülenme - Tarih: 29.01.2018    YAZDIR

Belediyemiz ibadethanelerin çevre düzenleme çalışmaları kapsamında son dört yılda 16 cami bahçesinde çalışmalar yürüttü. Yenilenen cami bahçelerinde şadırvanlar, merdivenler, andezit kaplı sahanlıklar inşa edilirken yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Cami-i Kebir cami bahçesinde geçtiğimiz aylarda başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. Belediyemiz tarafında bu bölgede bir taraftan şadırvan, abdesthane, gasilhane toplantı salonun inşası sürdürülürken bir taraftan da çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Hemşehrilerimizin yoğun olarak kullandığı mekânlardan biri olan Cami-i Kebir cami bahçesinde bulunan şadırvanı tuvaletleri abdesthaneleri yaklaşık 40 yıllıktı. Burayla ilgi geçtiğimiz yıl bir proje hazırladık ve bu yıl ihale ettik. Camimizin bahçesine bir şadırvan, bir abdesthane, gasilhane ve bir toplantı salonun inşasına başladık ve kısa süre sonra hizmete açacağız. Ben şehrimize kazandırılan tüm projelerin hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Gerçekleştirilen incelemelerden Belediye Başkanmız Cemalettin Başsoy’a Belediye Başkan Yardımcımız Karabey Atıcı eşlik etti.