MAHALLE MECLİS TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Mahalle Meclis Toplantılarımız Devam Ediyor

497 görüntülenme - Tarih: 22.01.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, bu kez Fatih Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu

19 Ocak Cuma günü Fatih İlkokulu Toplantı salonunda gerçekleştirilen Mahalle Meclis Toplantısına  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’a, Belediye Başkan Yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve çok sayıda mahalle sakini eşlik etti.

Okul Müdürü Ziyaddin Devraut ve Mahalle Muhtarı Ruhi Yarka’nın konuşmalarının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy  “Yaklaşık dört yıldır yedi gün yirmi dört saat hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu güne kadar şehrimizde 300km içme suyu hattı değiştirmesi 20km kanalizasyon, 20km yağmur suyu hattı, 12km içme suyu ishale hattının değiştirilmesi, İtfaiye binasının yenilenmesi, Jeotermal kaplıcaların yenilenmesi, yeni bir kreşin inşası, 15 Park, 10 adet Muhtar Evi, Ekşisu mesire alanın yenilenmesi bütün bunların yanında asfalt kaldırım çalışmaları gibi birçok çalışma gerçekleştirdik. Bunları sizlerde yakinen görüyorsunuz. Belediyemizin sizlere vaat ettiği projelerin bedelle 600 Milyon TL. Ancak şimdi sizlere 3 adet projeden bahsedeceğim bunlar mega projeler. Birincisi Aksu deresi projesi bu projeyle şehrimize saniyede 750 litre su gelecek, suyun fazlasını sulama suyu olarak kullanacağız. Şu anda kullandığımız suyun maliyeti 5 Milyon TL. artık bu parayı ödemeyeceğiz. Ayrıca bu projeyle elektrik de üreteceğiz. İkinci projemiz tramvay projesi inşallah 2018 yılında temellerini atacağız. Diğer bir projemiz Cumartesi Pazarı projesi 2018 de temellerini atacağımız projenin 4 katlı olacak iki katı otopark olacak 3. Kat Pazar alanı dördüncü katı kafeterya olacak. Bunların haricinde Eski Devlet Hastanesi’nin yerine 600 yataklı yeni bir hastane yapılacak alt katı otopark olacak. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Cemalettin  Başsoy’a teşekkür ettiler.