OKULLARDA KARNE HEYECANI

Buradasınız: Haberler - Okullarda Karne Heyecanı

474 görüntülenme - Tarih: 19.01.2018    YAZDIR

Erzincan’da binlerce öğrenci 2017-2018 Eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Öğrencilerin karne heyecanına Erzincan Vali Vekilimiz Fatih Acar, Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Aziz Gün’de ortak oldular.

Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi ve Ziya Gökalp ilkokulunda düzenlen törenlere katılan protokol üyeleri öğrencilere karnelerini dağıtarak başarılar dilediler.

Düzenlenen törende öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy  “Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir" dedi.