BAŞKAN BAŞSOY ESKİ SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Eski Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

521 görüntülenme - Tarih: 16.01.2018    YAZDIR

Belediye Başkanıımız Cemalettin Başsoy esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak eski sanayi sitesinde bulunan esnafı ziyaret eden   Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, belediye çalışmalarını hemşehrilerimize anlatarak onların istek ve önerilerini dinledi.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanımız, “Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek" dedi

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy'a Belediye Başkan Yardımcımız Karabey Atıcı ve Belediye Meclis üyemiz Ferhat Yıldız  eşlik etti.