ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

448 görüntülenme - Tarih: 15.01.2018    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy günlük Yoğun programlardan bulduğu her fırsatta hemşehrilerimizi ve Çarşı esnafını ziyaret ediyor.  15 Ocak Pazartesi günü Fevzi Paşa Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy ,pasaj esnafının istek ve önerilerini dinledi.

Bulunduğu her ortamda Belediye çalışmalarını hemşehrilerimizle paylaşarak onların, düşünce ve önerileri dinleyen Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy " İnsan odaklı hizmet üreterek, hemşerilerimizin yaşamını kolaylaştıracak düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Erzincan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde de çalışmalarımız, ziyaretlerimiz ve hemşehrilerimizle sohbetlerimiz devam edecek." dedi.