İTFAİYE EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - İtfaiye Eğitimlerimiz Devam Ediyor

188 görüntülenme - Tarih: 08.01.2018    YAZDIR

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü, vatandaşların zor ve sıkıntılı anlarına anında müdahale edebilmek için teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıyor. İtfaiye personelimiz, çağın teknolojisine uygun olarak teorik ve pratik mesleki eğitim alıyor. Eğitimlerimiz Belediyemiz tarafından yeni inşa edilen ve Doğu Anadolu’nun en modern itfaiye binalarından biri olan Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde veriliyor. Bunun yanında Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Kamu Kurum ve Kuruluşları ile özel sektör çalışanlarına yangından korunma ve yangına müdahale eğitimleri vermeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen eğitimler hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ülkemizin en modern itfaiye binalarından birini inşa ettik. Çağın teknolojisine uygun olarak donattığımız bu binada İtfaiye Erlerine gerekli eğitimler veriyoruz. Erzincan İtfaiyesi, donanımlı personeliyle vatandaşların can ile mal güvenliğini sağlamak üzere her an göreve hazır. Bunun yanında eğitmenlerimiz gerek kamu kurumlarına gerekse özel sektör çalışanlarına yangından korunma ve yangına müdahale eğitimleri veriyor. ”dedi.