ESENTEPE RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Buradasınız: Haberler - Esentepe Ramazana Hazırlanıyor

2168 görüntülenme - Tarih: 22.06.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesine ait en önemli tesislerinden biri olan Esentepe Sosyal Tesislerinde tadilat ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

En kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunulması planlanan tesislerde Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar yürütülüyor. Bölgede havuzlar, oturma gurupları, çocuk parkı ve yeşil alan çalışmalar yapılarak, halkımızın ailece hoş vakit geçirebilecekleri bir mekân haline getirilecek.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başkan Başsoy, tesislerin ilk etapta bahçesinin düzenlendiğini ve ramazan ayında hemşehrilerimizin hizmetine sunulacağını belirterek, tesisle alakalı daha detaylı bir projenin ise hazır olduğunu söyledi.

Kısa vadeli ve acil çalışmalar ile orta vadeli çalışmalar tamamlandığında, Esentepe tesislerinin ve rekreasyon alanının, şehrin gözde mekanlarından biri olması sağlanacak.