EKŞİSU PROJESİNE ANLAMLI ÖDÜL

Buradasınız: Haberler - Ekşisu Projesine Anlamlı Ödül

444 görüntülenme - Tarih: 25.12.2017    YAZDIR

5 ayda 1 milyon 100 bin kişinin oy kullandığı Yerel Yönetimler Dergisinin Yerel Yöneticiler ödül töreninde  Belediyemiz ödüle layık görüldü.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl yedinci kez düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni, 23 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirildi. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, Enerji ve Tabi Kaynaklar bir önceki Bakanımız ve Kayseri Milletvekilimiz Taner Yıldız, Kayseri Valimiz Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekilimiz İsmail Tamer, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, protokol üyeleri, basın mensupları ve Yılın Yerel Yöneticileri katıldı.

Daha öncede gerçekleştirdiği birçok projeyle ödüle layık görülen  Belediyemiz, 900’ü aşkın projenin yarıştığı ve 19 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu törende  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy Çevre Düzenleme ve Yeşil Alan projesiyle Ekşisu Mesire alanında gerçekleştirilen rekreasyon alanı projesiyle yılın Belediye Başkanı seçildi.

Ödülü Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi'den alan  Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy  proje hakkında katılımcılara  bilgiler verdi.