ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Buradasınız: Haberler - Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık

448 görüntülenme - Tarih: 20.12.2017    YAZDIR

Ankara’da görevi başında şehit düşen hemşehrimiz Hakan Can’ın cenazesi bu gün Terzibaba Camisinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen törenle Terzibaba Mezarlığında bulunan şehitliğe defin edildi.

Törene, şehidimizin babası Halil, annesi Safiye, eşi Sevgi Can ile kardeşleri Ercan, Gökhan ve Sedat Can'ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürümüz Selami Altınok Valimiz Ali Arslantaş, Milletvekillerimiz Sebahattin Karakelle Serkan Bayram 3'üncü Ordu Garnizon Komutanı ve Kurmay Başkanımız Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Bülent Şensoy, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, İl Müftümüz Yavuz Karabayır, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut, protokol üyeleri ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

İl Müftümüz Karabayır'ın kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehidimiz Hakan Can'ın naaşı, tören mangasınca ve vatandaşların tekbirleri eşliğinde bir süre omuzlarda taşınarak cenaze nakil aracına konuldu.

Şehidimiz Hakan Can'ın cenazesi daha sonra Terzibaba Mezarlığındaki şehitlikte son yolculuğuna uğurlandı.