TERZİBABA MEZARLIĞINDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYORUZ

Buradasınız: Haberler - Terzibaba Mezarlığında Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyoruz

419 görüntülenme - Tarih: 13.12.2017    YAZDIR

Şehrimizin manevi değerlerinden olan Terzibaba Hazretlerinin, kabrinin de bulunduğu Terzibaba mezarlığında, çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Mezarlık yolunda yağmursuyu drenaj hattı çalışması gerçekleştirildi, kaldırımlar yenilendi. Yolun asfalt kaplama çalışması da en kısa sürede tamamlanacak. Şehrimizin en büyük mezarlığı olan Terzibaba mezarlığında daha önce gerçekleştirilen mezarlık bilgi sistemi çalışması ile hemşehrilerimizin yakınlarının kabirlerini daha kolay bulması sağlanıyor ve engelli vatandaşlarımız için akülü sandalye hizmeti de veriliyoruz. Gerçekleştirilen bu çalışmalarla hemşehrilerimizin yakınlarının kabirlerini daha rahat ziyaret edebilmeleri hedefliyoruz.

Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Belediyemiz kentin her yönü ile gelişmesi için çaba sarfetmektedir. Projelerimiz kente yepyeni bir imaj kazandırmakla birlikte yediden yetmişe herkesin ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılmaktadır. Bu bağlamda mezarlıklar birimimizin de bütün ihtiyaçları göz önünde tutulmaktadır. Biz mezarlıklarımızı en iyi hale getirip ebediyete intikal eden yakınlarımıza saygımızı göstermekteyiz.” dedi.