BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMALETTİN BAŞSOY’DAN ENGELLİLERE JEST

Buradasınız: Haberler - Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’dan Engellilere Jest

131 görüntülenme - Tarih: 03.12.2017    YAZDIR

Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli kardeşlerimizi hafta sonu oynanan 24Erzincan spor - Darıca Gençlerbirliği Spor maçını izlemeye davet etti.

Belediyemiz Engelli aracı ile evlerinden alınan engelli kardeşlerimiz maçın bitiminde de yine evlerine bırakıldı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy “Bir toplumun güçlü olabilmesi için ilk şart, tüm bireylerin imkânlardan eşit olarak yararlanabilmesidir. Erzincan Belediyesi olarak bizler de engelli vatandaşlarımızın üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol almalarını ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusu üzerinde önemle durmaktayız. Bu günde Engelliler Günü olması hasebiyle kardeşlerimizi maça davet ettik. Güzel bir gün yamalarına vesile olmaya çalıştık. Umarım hoş vakit geçirmişlerdir. Ben bu vesile ile engelleri aşmış bir gelecek ümidiyle bütün engellilerimizin Engelliler Haftasını kutluyorum. Erzincan Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız.” Dedi.