BAŞKAN BAŞSOY’DAN MEVLİT KANDİLİNDE HASTAHANE ZİYARETİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Mevlit Kandilinde Hastahane Ziyareti

138 görüntülenme - Tarih: 29.11.2017    YAZDIR

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Mevlit kandili dolayısıyla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastahanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastalarla tek tek ilgilenerek ve kandillerini kutlayan Başsoy "Bu güne kadar hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşehrilerimiz ile bu özel geceyi paylaşmak istedik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Her birinin gecesi mübarek olsun." dedi.

Böyle özel bir günde hastane ortamında hatırlandıkları için memnuniyetlerini dile getiren hasta ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek Başkan Başsoy'a teşekkürlerini ilettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Başsoy’a Belediye Meclis üyelerimiz Gökhan Ulutaş ve Yaşar Nergiz eşlik etti