JEOTERMAL TESİSLERE BÜYÜK İLGİ

Buradasınız: Haberler - Jeotermal Tesislere Büyük İlgi

276 görüntülenme - Tarih: 27.11.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Sosyal Tesislerinden olan ve başta cilt, romatizma, damar sertliği, sedef hastalıklarına iyi gelen, su sıcaklığı kış sezonundan dahi 23-33  dereceyi bulan, Jeotermal Tesislere  rağbet devam ediyor

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Ekşisu mesire alanı bölgesinde yıllardır atıl duran kaplıcalarda gerekli tadilatı yaparak şehrimizin en nezih noktalarından biri haline getirdik. Jeotermal Tesislerimiz sabah 9.00dan akşam18.00’a kadar hizmet veriyor. Romatizmal ve eklem hastalıkları dışında birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ve su sıcaklığının kış aylarında dahi 23-33 dereceyi bulduğu tesisler, randevu sistemiyle çalışıyor. Jeotermal kaplıcalarımız da geçtiğimiz yıl inşa ettiğimiz 12 havuzla hizmet veriyoruz.  Son teknolojinin kullanıldığı havuzlarda ki su, 5 dakikada boşaltılıp doldurulabiliyor. Havuzların içerisindeki su miktarını da isteğe göre ayarlayabiliyoruz. Kış aylarında dahi hemşehrilerimizin büyük rağbet göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor. ”dedi.