SABAH BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Sabah Buluşmaları Devam Ediyor

228 görüntülenme - Tarih: 09.11.2017    YAZDIR

Bulduğu her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 9 Kasım Perşembe günü sabah namazı sonrası Ergenekon Mahallesi Muhammediye Cami cemaatiyle bir araya geldi.

İl Müftüsü Yavuz Karabayır, Erzincan Belediyesi Başkan Danışmanları Murat Kara ve Sami Mollaoğulları, Erzincan Belediye Başkan Yardımcıları, Halit Mutlu,ile Karabey Atıcı’nın da katıldığı programda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Bugüne kadar birçok camide gerçekleştirdiğimiz Cemaat Buluşmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerin verdiği güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her mahalleye aynı oranda hizmet götürüyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla şehrimizde asfalt ve kaldırım problemini büyük ölçüde çözdük. Aynı zaman gerçekleştireceğimiz Vasgirt deresi regresyon çalışmasının bir bölümünün buradan geçmesi, mahallenin değerini artıracak. Vasgirt deresinde gerçekleştireceğimiz yeşil alan çalışmasıyla havuzlar yürüyüş ve dinlenme alanları ile güzel bir alan oluşacak.” Dedi.