CUMHURİYETİN 94. YIL KUTLAMALARI ERZİNCAN’DA KUTLANIYOR

Buradasınız: Haberler - Cumhuriyetin 94 Yıl Kutlamaları Erzincan’da Kutlanıyor

194 görüntülenme - Tarih: 29.10.2017    YAZDIR

29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti'nin 94’üncü kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Erzincan Valisi Ali Aslantaş, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Valilik makamında tebrikleri kabul ederek, protokol mensuplarının Cumhuriyet bayramını kutladılar.

Valilik makamında gerçekleştirilen tebrik kabul merasiminin ardından Ordu Caddesi üzerindeki kutlama törenine geçildi.

Düzenlenen törende Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, törene katılan vatandaşları ve öğrencileri selamladılar.

Günün akşamında Erzincan Valiliği tarafından Erzincan Polis evinde resepsiyon verildi.