BAŞKAN BAŞSOY’DAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy’dan Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

392 görüntülenme - Tarih: 24.10.2017    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Erzincan Organize sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek fabrikaların işleyişi hakkında bilgiler aldı. Fabrika sahipleri ve işçilerle bir süre sohbet eden Başkan Başsoy “Oraganize sanayi bir şehrin bel kemiğidir. Şehrin gelişip kalkınması için Organize sanayimizin güçlü olması gerekmektedir. Son 15 yılda ülkemiz de her alanda olduğu gibi ağır sanayide de önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Burada siyasi iktidarın payı çok büyük. Bu yatırımlardan Erzincan olarak biz de payımızı aldık. Organize sanayi bölgemiz henüz yeni olmasına rağmen büyük işler başarıyor. Erzincan olarak bu bölgede faaliyet gösteren fabrikaları her zaman yanında olmalıyız.” Dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret Başkan Başsoy’a Erzican Belediye Meclis ÜyesiGökhan Ulutaş, Organize Sanayi Bölge Müdürü Resul Yeşilbaş ve Erzincan Ticaret Odası Başkanı Hayati Gürkan eşlik etti.