BAŞBAĞLAR MAHALLESİNDE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Başbağlar Mahallesinde Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

212 görüntülenme - Tarih: 05.10.2017    YAZDIR

Şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını hızla sürdüren Erzincan Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Başbağlar mahallesinde kaldırım çalışmalarına devam eden Erzincan Belediyesi çalışmaların tamamlanmasıyla bu mahallede toplam 7100m kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirmiş olacak.

Yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Daha güzel ve daha huzurlu bir Erzincan için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aralıksız hizmet veriyor. Fen işleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler altyapısı tamamlanan bölgelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştirirken Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.