GÜLABİBEY MAHALLESİNDE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Gülabibey Mahallesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

318 görüntülenme - Tarih: 25.09.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, altyapı, asfalt, temizlik, yeşil alan çalışmaları başta olmak üzere temel belediyecilik görevlerini gece gündüz demeden hızla sürdürüyor. Şehrimizin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla kenti adeta açık şantiyeye çeviren Erzincan Belediyesi, Gülabibey mahallesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Bu mahallede uzun yıllar hiç çalışma yapılmamıştı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladık. İnşallah kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

Şehrimizde altyapı ve üstyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık sırada büyük projeler var. Hepinizin bildiği gibi Tramvay projemiz onaylandı, inşallah önümüzdeki yıl temellerini atacağız. Aksu deresi içmesuyu projesinin iseihalesi yapıldı en kısa sürede başlanacak. Bu iki projenin yaklaşık bedeli 500 milyon TL. değerinde. Bu iki projeyle Erzincan’ın 2071 yılına kadar ulaşım ve içme suyunu karşılayacak. Çok katlı otopark projemizin ise projesi onaylandı inşallah kısa sürede yapımına başlayacağız ” dedi.