BAŞKAN BAŞSOY ZABITA TEŞKİLATININ 191. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Zabıta Teşkilatının 191 Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

195 görüntülenme - Tarih: 20.09.2017    YAZDIR

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Müdürlüğü çalışan personeline düzenlenen yemekte bir araya geldi.

19 Eylül Salı günü gerçekleştirilen programda Başkan Başsoy’ a Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu ve Karabey Atıcı eşlik etti.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, burada yaptığı konuşmada,  Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası nedeniyle zabıta çalışanlarını tebrik etti.

Zabıta Teşkilatı’nın geçmişinin Jandarma ve İtfaiye Teşkilatları ile birlikte Osmanlı’ya uzandığını belirten Başkan Başsoy, günümüzde ise belediyeler için zabıtaların en önemli bir unsur olduğunu söyledi.