BUĞDAY MEYDANI ERZİNCANIN ÖNEMLİ BİR TİCAERET MERKEZİ OLACAK

Buradasınız: Haberler - Buğday Meydanı Erzincanın Önemli Bir Ticaeret Merkezi Olacak

2558 görüntülenme - Tarih: 16.06.2014    YAZDIR

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı İnşaat ekibi Karaağaç Mahallesi 758. sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Kent genelinde kaldırım yenileme, asfaltlama ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Erzincan Belediyesi, ticari bir bölge olarak hizmet veren caddede kaldırım
ve yol kaplama çalışmalarını tamamladı. Dar ve fazla uzun olmayan sokaklarda kendi imal ettiği kilit parkeler ile yol kaplamalarını yenileyen Erzincan Belediyesi, bu caddede de bölge ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli düzeltmelere imza attı.

Son yıllarda yürütülen yol genişletme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Erzincan Belediyesi, yeni bir uygulama gerçekleştirerek çalışmanın tamamını kendi imkanları ile yürüttü. Genişleme ve düzenleme yapılan ve ticari alan kimliği ile öne çıkan caddede trafik sorununu da hafifletecek bir yapı oluşturuldu.

Erzincan Belediyesi, önümüzdeki 5 yıllık periyotta kent merkezinde 15 kadar cadde ve sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması yürütmeyi hedefliyor.