ERZİNCAN BELEDİYESİ VE KENT KONSEYİNDEN GİRİŞİMCİLİK KURSU

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Ve Kent Konseyinden Girişimcilik Kursu

465 görüntülenme - Tarih: 14.09.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi, Erzincan Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı salonunda girişimcilik eğitimi veriliyor. Verilen eğitimlerin sonunda 30 kursiyer sertifikalarını alarak KOSGEB ‘in kredi olanaklarından faydalanacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine KUDAKA işbirliğiyle, KOSKEP uygulamalı girişimcilik kurslarımızı da aktif ederek ettik.

Kurslarımız 11- 14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. İş kurmayı düşünen vatandaşlarımızı devletimizin sağladığı imkânlardan faydalandırmak maksadıyla destek oluyoruz. Bu kursları talep olduğu sürece devam ettireceğiz. Sosyal Belediyecilik adına vatandaşlarımızdan gelen taleplere cevap vermeye çalışıyoruz.” dedi .