BAKAN EROĞLUNDAN ERZİNCAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Bakan Eroğlundan Erzincan Belediyesine Ziyaret

146 görüntülenme - Tarih: 05.08.2017    YAZDIR

Çeşitli temas ve 88 Milyon değerinde ki 12 adet tesisin açışı için şehrimize gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu havalimanında; Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, İl protokolü ve çok sayıda hemşerimiz tarafından karşılandı.

Erzincan Valiliği ve 3. Ordu Komutanlığı ziyaretlerinin ardından Erzincan Belediyesine gelen Bakan Veysel Eroğlu’na  Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram eşlik etti. Belediye Sarayı girişinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı Osman Alanur ve kurum amirleri  tarafından karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Belediye şeref defterini imzaladı.

Daha sonra başkanlık makamında Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından belediye çalışmalarını anlatan bir sunum yapıldı ve Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen işlemeli bakır vazo hediye edildi.