BAŞBAKANIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Buradasınız: Haberler - Başbakanımız Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

532 görüntülenme - Tarih: 24.06.2017    YAZDIR

Hemşehrilerimizle son iftarı yapmak ve bayramlaşmak üzere şehrimize gelen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Hanımefendi Semiha Yıldırım 24 Haziran Cumartesi günü havaalanında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, il protokolü ve çok sayıda hemşehrimiz tarafından karşılandı. Karşılama programının ardından  Erzincan Valiliğini ziyaret eden Başbakanımız Binali Yıldırım, Erzincan'da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti. Ardından Belediye Sarayı yanında bulunan havuz başında hemşehrilerimizle buluşan Başbakan Yıldırım  “ Yapay tartışmaları, nifak, fitne girişimlerini bozduğumuz müddetçe Allah’ın izni ile bizi kimse tutamaz. Kardeşliğimiz bozulmadığı müddetçe hiçbir güç bizi yıkamaz. İçerden ve dışarıdan, şer odaklarını kullanarak bozgunculuk tohumları ekmeye çalışanlar bunu başaramadı. Gezide denediler, 15 Temmuzda denediler başaramadılar başaramayacaklar.” Dedi.

Daha sonra Başkan Başsoy , Başbakanımız Binali Yıldırım’a Ermek kurslarında üretilen Cengerli  Kilimi ve Çelik kalem bakır işleme vazo hediye etti.

Başbakan Yıldırım, bayramlaşmanın programının ardından baba ocağı Refahiye’nin Kayı köyündeki iftar programına katılmak üzere kara yoluyla şehrimizden ayrıldı.