ORDU CADDESİNDE REFÜJ YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Buradasınız: Haberler - Ordu Caddesinde Refüj Yenileme Çalışmalarına Başlandı

520 görüntülenme - Tarih: 02.06.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi şehrin vitrini konumundaki refüj ve kavşaklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Ordu Caddesinde bulunan refüjlerde çalışmalara başlayan belediye ekipleri bu alanda bordür yenileme ve otomatik sulama çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmalar hakkında bir açıklama Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Kentimizin vitrini konumunda ki kavşaklarda peyzaj çalışmaları yürütüyoruz. Bu alanlarda bordür yenileme ve otomatik sulama çalışmalar yürütüyoruz. Daha sonra kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz mevsimlik çiçeklerle donatıyoruz. Tabi ki çalışmalarımız bununla sınırlı değil şehrimizde aynı anda birkaç noktada çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle gerçekleştirmeyi planladığımız Vasgirt deresi ve Geçit deresi rekreasyon çalışmalarıyla şehrimizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 m2 daha arttırmayı planlıyoruz.”dedi.