ERZİNCAN BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Buradasınız: Haberler - Erzincan Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

251 görüntülenme - Tarih: 11.05.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi tarafından personel motivasyonunu yükselmek ve sosyal bağları güçlendirmek maksadıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. 21 takımın mücadele ettiği turnuvada ilk maç Özel Kalem Müdürlüğü ve Mehter Takımı arasında gerçekleştirildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Futbol şehrimizde sevilen bir spor dalı. Bizde Erzincan Belediyesi olarak personelimizin motivasyonu yükselmek amacıyla Başkanlık Kupası ismiyle bir turnuva düzenledik. 21 takım katılacağı müsabakalar yaklaşık 2 hafta sürecek. Gerçekleştirdiğimiz turnuvanın kazasız belasız geçmesini diliyorum” dedi.