KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Kaldırım Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

192 görüntülenme - Tarih: 08.05.2017    YAZDIR

Kaldırım yenileme çalışmalarına Kızılay Mahallesi 1002 sokakta devam eden Erzincan Belediyesi yıl içerisinde Gülabibey, Aslanlı, Başbağlar, Yunus Emre, İnönü, Karaağaç, Kurutilek mahalleri ve Şht. Bnb. Yaşar Erol Akansel,   Bahçesaray cadde, Osman Pelen, Kırklar, Emek Mengüceli, İzzetpaşa, Dedekorkut caddeleri ile Talip Kaban, Bulvarında toplam 55 km kaldırım çalışması gerçekleştirecek..

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile 125 km kaldırım 40km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu yıl şehir genelinde 51 bin ton asfalt kullanarak 32 km asfalt ve 55 km kaldırım çalışması gerçekleştireceğiz. İnşallah 2018 yılı sonun da asfalt ve kaldırım problemini ortadan kaldıracağız” dedi.