PERSONEL EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Buradasınız: Haberler - Personel Eğitimleri Devam Ediyor

380 görüntülenme - Tarih: 15.03.2017    YAZDIR

Erzincan Belediyesi öncelikle çağrı Merkezi çalışanları olmak üzere hemşehrilerimize doğrudan hizmet veren personeline Etkin İletişim ve Kişisel Gelişim eğitimlerine devam ediyor.

Belediye çok amaçlı Toplantı Salonunda Halk Eğitim Müdürlüğü personeli Aile ve Tüketici Hizmetleri Uzmanı Gülbahar Cüneray tarafından verilen eğitimlerde yaklaşık 300 kişi etkili iletişim, öfke kontrolü, diksiyon, nezaket kuralları ve davranış kuralları konularında eğitim aldı.

Konu hakkında Erzincan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Günlük yaşantımız içerisinde, vaktimizin büyük bir bölümü diğer insanlarla iletişim halinde geçtiğine dikkat çekilen açıklamada, insanlarla hatalı iletişim kurmak iş hayatında, sosyal hayatta ve aile hayatında problemlere sebep olurken, doğru ve etkili iletişim daha başarılı ve daha mutlu bir hayatın kapılarını açan bir anahtar olacağının ifade edildiği belirtildi.