BAŞBAKAN YARDIMCISI NUMAN KURTULMUŞ ERZİNCAN’DA

Buradasınız: Haberler - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Erzincan’da

472 görüntülenme - Tarih: 13.03.2017    YAZDIR

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere şehrimizi ziyaret etti.

11 Mart Cumartesi günü karayolu ile Erzincan’a gelen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Erzincan Valiliği ziyaretinin ardından Erzincan Belediyesini ziyaret etti. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları ve kurum yöneticileri tarafından karşılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş daha sonra ERMEK tarafından belediye hizmet binasında açılan sergiyi gezdi. Ardından Başkanlık Makamında şeref defterini imzalayan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a Başkan Başsoy tarafından burada belediye çalışmalarının anlatıldığı brifing verildi. Belediye Çok Amaçlı Konferans Salonunda üniversite öğrencileriyle de bir araya gelen kurtulmuş akşam saatlerinde STK’lar la akşam yemeğinde buluştu.

Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı siteminde değinerek yaptığı konuşmada; "4 temel nedenden dolayı Türkiye de vesayetli sistemi ortadan kaldırmak. Yönetimde çift başlılığın önüne geçmek. Siyasi istikrarsızlıkları önlemek, ekonomik istikrarsızlıkları önlemek için Cumhurbaşkanlığı hükümet modelini getiriyoruz."dedi.