BAŞKAN BAŞSOY KAMU- SEN TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Buradasınız: Haberler - Başkan Başsoy Kamu- Sen Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

290 görüntülenme - Tarih: 16.02.2017    YAZDIR

Katılımcı bir yönetim anlayışla çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, STK toplantıları kapsamında Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ve il temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantı 16 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Kamu-Sen temsilcilerine Belediye çalışmalarını anlatarak onların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Başsoy  “ Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımızı katılımcı belediyecilik anlayışıyla şekillendiriyoruz. Sivil toplum örgütleri ve hemşehrilerimizle birlikte sık sık bir araya geliyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli” dedi.

Daha sonra sendika temsilcileri ile bir süre sohbet eden Başsoy, öneri ve düşünceleri teker teker not etti.