MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU’NDAN ERZİNCAN BELEDİYESİNE ZİYARET

Buradasınız: Haberler - Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu’ndan Erzincan Belediyesine Ziyaret

448 görüntülenme - Tarih: 10.02.2017    YAZDIR

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında bir konferans vermek için şehrimizde bulunan Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu Erzincan Belediye Başkan Vekili Recep Gökalp’i Ziyaret etti.

Belediye Sarayı girişinde Erzincan Belediye Başkan Vekili Recep Gökalp ve Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı ile Sami Mollaoğulları tarafından karşılanan Cengiz Yavilioğlu’na daha sonra başkanlık makamında belediye çalışmalarını anlatan bir sunum yapıldı ve ve Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen çift başlı kartal işlemeli bakır tabak hediye edildi.

Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu günün akşamında Cumhur Başkanlığı Hükümet sistemi hakkında bir konferans verecek.